motikahir.blog.hu ...................Image and video hosting by TinyPic Tudd, hogy mi van ma! Magyarországról szavaznak a jövő héten az Európai Parlamentben - Motika Hír

Magyarországról szavaznak a jövő héten az Európai Parlamentben

2012.02.09. 14:56 motika

 

 

 

Brüsszel, 2012. február 9., csütörtök (MTI) - A magyarországi jogalkotási folyamattal kapcsolatos állásfoglalásról való szavazás is szerepel az Európai Parlament (EP) jövő heti strasbourgi plenáris ülésének napirendjén - döntött csütörtökön az EP házbizottsága.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

A magyar néppárti EP-képviselőcsoport nyilatkozatban ítélte el, hogy a szocialista, a liberális,a zöldpárti és a kommunista frakció ragaszkodik a Magyarországot elítélő határozat megszavazásához. 
  "Ezzel a döntésükkel ismételten színt vallott az európai baloldal: ítéletüket már azelőtt meghozták, mielőtt a magyar kormány és az Európai Bizottság közötti egyeztetések lezárultak volna. Ez az eljárás a koncepciós perek gyakorlatát idézi" - olvasható a fideszes és KDNP-s EP-képviselők nyilatkozatában.

 

MTI

Sztivii

 

· 1 trackback
Image and video hosting by TinyPic

A bejegyzés trackback címe:

https://motikahir.blog.hu/api/trackback/id/tr124084254

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Képmutatók 2012.02.16. 16:05:46

Fotó: Híradó.hu; Hivatkozás: EP szavazás 2012.02.16. (Index.hu)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása