motikahir.blog.hu ...................Image and video hosting by TinyPic Tudd, hogy mi van ma! Whitney Houston halálának oka - ezt találták a szobájában - Motika Hír

Whitney Houston halálának oka - ezt találták a szobájában

2012.02.13. 15:48 motika

 

 

 

 Az énekesnő már hetente járt orvoshoz. Legutóbb halála előtt két nappal kereste fel kezelőorvosát.

 
 
Bár nem tudni,  pontosan milyen betegségekkel is kezelték Whitney Houstont, de az biztos, hogy 4-5 naponta feltűnt a gyógyászati központ épületében. 
Halála előtt két nappal óriási napszemüvegben örökítették meg - vélhetően ez lehet a róla készült utolsó fotó-, amint kifelé tart az orvostól. 

Whitey Houston szombaton - helyi idő szerint - délután négy órakor hunyt el szállodai szobájában. Testőre talált rá, aki azonnal értesítette a mentőket. A helyszínre érkező orvos azonban hiába élesztette újra az énekesnőt, már nem tudott segíteni. 
Meghalt Whitney Houston - MTI Fotó/EPA

















(MTI Fotó/EPA)

Houston szállodai szobájában a vizsgálatot végző rendőrök számtalan, orvos által felírt gyógyszert találtak: szorongás elleni Lorazepamot, Váliumot, altatókat és Xanaxot. Emellett jónéhány más nyugtatót is.
A Beverly Hills-i rendőrrség a hét elején felkeresi a szóba jöhető patikákat, hogy ellenőrizzék, Houston milyen mennyiséget váltott ki utolsó alkalommal a gyógyszerekből. Rutineljárásról van szó, amit minden olyan esetben elvégeznek, ha az áldozat túl fiatal, és nincs jele az idegenkezűségnek - mondta egy rendőrségi alkalmazott.  
Whitney Houston












fotó: Getty Images)

A hatóságok - egyelőre nem hivatalosan -, kizárták az öngyilkosság lehetőségét, az elsődleges nyomok alapján úgy tűnik, hogy Houston halálát vétlen túladagolás okozta. 


hirado.hu

Tuto.

Image and video hosting by TinyPic

A bejegyzés trackback címe:

https://motikahir.blog.hu/api/trackback/id/tr904101755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása