motikahir.blog.hu ...................Image and video hosting by TinyPic Tudd, hogy mi van ma! Kábítószer-csempészetért tartóztattak le két magyart és két osztrákot Burgenlandban - Motika Hír

Kábítószer-csempészetért tartóztattak le két magyart és két osztrákot Burgenlandban

2012.02.08. 21:45 motika

 

 

 

Összesen 1,7 millió euró értékű kábítószert csempészett Ausztriába a rendőrség feltételezése szerint két magyar és két osztrák férfi, akiket szerdán tartóztattak le Ausztriában - közölték az osztrák bűnüldöző szervek.

 

A gyanúsítottak a feltételezés szerint több év alatt mintegy 12 kilogramm kokaint, 96 kilogramm marihuánát, 120 ezer darab ecstasy tablettát és több kilogramm amfetamint csempésztek Magyarországról Ausztriába. Elsősorban dél-burgenlandi és stájerországi bordélyokban értékesítették a kábítószert, de magyarországi éjszakai szórakozóhelyeken is árultak drogot.

Az osztrák rendőrség a magyar hatóságokkal szoros együttműködésben, 15 hónapos nyomozást követően fogta el a gyanúsítottakat.

MTI.

Tuto.

A bejegyzés trackback címe:

https://motikahir.blog.hu/api/trackback/id/tr634079967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása