motikahir.blog.hu ...................Image and video hosting by TinyPic Tudd, hogy mi van ma! BRFK: nem sérültek meg rendőrök az éjjeli kórházi verekedésben - Motika Hír

BRFK: nem sérültek meg rendőrök az éjjeli kórházi verekedésben

2012.02.09. 13:19 motika

 

 

 

 Nem sérültek meg rendőrök vagy kórházi dolgozók a SOTE I. számú, Baross utcai szülészeti klinikáján múlt éjszaka történt verekedés során - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI érdeklődésére csütörtökön, cáfolva az ezzel ellentétes tartalmú sajtóhíreket. Az MTI úgy tudja, a verekedés egy tartozás miatt robbant ki két család között.

 A BRFK - megerősítve éjszakai tájékoztatását - azt közölte: egy fővárosi egészségügyi intézményben két, több tagból álló társaság között szóváltás alakult ki, amely tettlegességig, verekedésig fajult, az összetűzés során egy ember könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a helyszínről négy embert állították elő a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, velük szemben csoportos garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A BRFK határozottan cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint térelválasztó oszlopokkal verték a rendőröket, akik pajzzsal védekeztek, és orvosok, nővérek is megsérülhettek a tömegverekedésben. A közlés szerint nem merült fel olyan információ, mely szerint a garázdaságban érintett személyeken kívül más is megsérült volna.

A verekedés a SOTE I. számú, Baross utcai szülészeti klinikáján történt. A kórház vezetése az MTI megkeresésére nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy az ügyben rendőrségi eljárás folyik.

Az MTI kórházi dolgozóktól úgy értesült, hogy a verekedés két család között, egy korábbi tartozás miatt robbant ki, és nem azért, mert az intenzív osztályon kezelt újszülötthöz nem engedték be a nagy számban megjelent rokonokat.

Az MTI úgy tudja, hogy a családtagok egy-egy hozzátartozójukhoz érkeztek a kórházba, akinek gyermeke született, és a klinika folyosóján találkoztak. Egyikük a korábban kölcsönadott pénzt követelte volna vissza, és ebből előbb szóváltás, majd dulakodás, később verekedés alakult ki; a kórház dolgozói ezt követően értesítették a rendőrséget.

mti.

Tuto.

 

Image and video hosting by TinyPic

A bejegyzés trackback címe:

https://motikahir.blog.hu/api/trackback/id/tr754083876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása