motikahir.blog.hu ...................Image and video hosting by TinyPic Tudd, hogy mi van ma! Megdobták húszezresekkel az államtitkárt - Motika Hír

Megdobták húszezresekkel az államtitkárt

2012.02.13. 18:47 motika

 

 

 

Budapest - „Megdobta" húszezresekkel hétfőn Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkárt Gúr Nándor szocialista képviselő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gúr Nándor (MSZP) a zsebéből vette elő a parlamentben a pénzt, amit átadott

Az ellenzéki honatya indulatos beszéde után kapott elő 47 ezer 500 forintot a mellényzsebéből, majd a pénzt az államtitkár asztalára vágta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cséfalvay Zoltán államtitkár asztalára csapta le a 47 ezer 500 forintot

– Próbáljon meg Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter megélni havi 47 ezer 500-ból – mondta Gúr, miután „átadta" a tárcavezetőnek szánt ajándékot. A pénzt a „Munkát, kenyeret!" menet résztvevői szedték össze bő egyhetes útjuk alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matolcsy egy bizottsági ülésen azt mondta: a Start munkaprogramban dolgozó közmunkásoknak szerény, de biztos megélhetést jelent az ekkora fizetés. A tiltakozók egy hete Miskolcról indultak el, hogy a nyolcnapos gyalogúttal a borsodiak kilátástalansága és szegénysége ellen tüntessenek, s rávegyék Matolcsyt: mutassa meg nekik, hogyan lehet kijönni ekkora bérből.

Cséfalvay végül nem adta át főnökének a küldeményt. A szemüvegtokjával előbb arrébb söpörte asztaláról a bankókat, majd a parlamenti teremőrrel elvitette a pénzt.

Blikk-információ 

Tuto.

Image and video hosting by TinyPic

A bejegyzés trackback címe:

https://motikahir.blog.hu/api/trackback/id/tr344102143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása